Kontakt
Aannemersbedrijf van Berkel Waddinxveen B.V.
Apollolaan 53
2741TN Waddinxveen
Homepage:www.vanberkelwaddinxveen.nl
Telefoon:+31 (0)182 61 99 44
Fax:

Waarom van Berkel Waddinxveen

Flexibel en meedenkend

Wij denken mee met de opdrachtgever, vóór en tijdens het bouwproces. Wij vertalen uw wensen en eisen naar een prachtproduct waar u als opdrachtgever gelukkig mee zult zijn. Zelfs wanneer er tijdens de uitvoering een wijziging plaatsvindt, streven wij ernaar om deze waar te maken. Daarnaast is het mogelijk om zelfs buiten onze werktijden (tussen 07.00 en 16.00 uur) een afspraak te maken voor het bespreken van een project of het verkrijgen van meer informatie, dus ook op zaterdagen.

Brede kennis en vakmanschap

Aannemersbedrijf van Berkel Waddinxveen heeft een brede kennis op het gebied van werkwijzen en materialen van vroeger én nu en de meest recente ontwikkelingen in de bouwsector. Hierdoor kunnen we perfect aansluiten op de (nieuwste) wensen van de opdrachtgever. Aannemersbedrijf Van Berkel Waddinxveen bestaat uit werknemers die hun vak verstaan. Door deze kennis over te geven op de nieuwste generatie zorgen wij er voor dat deze kennis niet verloren gaat.

Betrouwbaar

Wanneer u met ons afspraken maakt, kunt u er op vertrouwen dat wij deze belofte of toezegging zullen nakomen. De certificaten en labels waarmee wij werken tonen aan dat wij ons vak goed verstaan. Bij sommige (grootschalige) projecten werken wij nauw samen met onderaannemers. Ook deze partners worden regelmatig gecontroleerd op de kwaliteit van het werk. Alle werkzaamheden gebeuren onder de algemene voorwaarden van Bouwend Nederland en Bouw Garant. Hierdoor zorgen we ervoor dat de voorwaarden en bepalingen voor zowel de opdrachtgever en opdrachtnemer optimaal zijn.

Kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Opdrachtgevers mogen van ons een goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs verwachten. Door te werken met hoge kwaliteitsstandaarden kunnen wij onze projecten opleveren met een lange levensduur. Wij begrijpen dat het voor u als consument verleidelijk is om een prijsvergelijk te maken. Wat wij u echter mee willen geven is dat het wel belangrijk is om appels met appels te vergelijken. Vergeet niet dat goedkoop in de meeste gevallen ook duurkoop is. Wanneer er specialistische werkzaamheden worden verwacht binnen een project, welke onze onderaannemers tegen een aantrekkelijkere prijs kunnen realiseren, besteden wij dit werk uit. Denk hirebij aan loodgieterswerk, stucwerk of elektrawerk. Zo kunnen wij ook de eerlijke prijs voor de gewenste kwaliteit garanderen.

Wanneer u als opdrachtgever graag werkt met uw eigen onderaannemer, is dat voor ons natuurlijk geen enkel probleem. Graag komen wij in contact met deze onderaannemers om zo goede, duidelijke afspraken te maken zodat we samen tot een prachtproduct kunnen komen.