Kontakt
Aannemersbedrijf van Berkel Waddinxveen B.V.
Apollolaan 53
2741TN Waddinxveen
Homepage:www.vanberkelwaddinxveen.nl
Telefoon:+31 (0)182 61 99 44
Fax:

Advies

Door middel van een haalbaarheidsstudie toetsen wij uw idee op haalbaarheid (praktisch, financieel en esthetisch) en werken dit vervolgens op papier uit tot een ontwerp. Dit ontwerp kan gebruikt worden om uw idee verder uit te werken. Zo kunnen de documenten bijvoorbeeld worden gebruikt voor de vergunning. Wij werken deze ontwerpen uit in de nieuwste programma’s, er kan worden gekozen voor tekeningen, maar ook worden voor een 3D-model waarbij gekozen kan worden om ook de tijd, kosten en het onderhoud aan het model koppelen. Uiteraard kunnen wij het idee zelf in werkelijkheid realiseren.

Voor zowel:

  • Nieuwbouw
  • Restauratie
  • Renovatie
  • Onderhoud


Gaan wij in op bouwkundige en technische vragen, bestuderen wij bestek, tekeningen, offertes of voorstellen en kunnen wij daarin deskundig en onafhankelijk adviseren. Wij kunnen met u meelopen tijdens de vooroplevering of eindoplevering waarbij in overleg met de aannemer uw project wordt doorlopen en de technische, esthetische en financiële vragen worden afgehandeld.

Een visuele, bouwkundige inspectie van uw object, gericht op de staat van onderhoud en bouwkundige kwaliteit. Naar wens kunnen de constateringen in een rapport worden vastgesteld, maar u kunt ook alleen een meeloopkeuring aanvragen waarbij geen schriftelijke vastlegging is. Een meeloopkeuring is ideaal tijdens bijvoorbeeld een (tweede) bezichtiging van uw woning, voorafgaand op een eventueel bod. Daarnaast kunt u ook een bouwkundige keuring aanvragen wanneer er in uw omgeving werkzaamheden plaatsvinden zodat onduidelijkheden over schades worden vermeden.

Niet alleen in (monumentale) woningen maar ook in bedrijfspanden, kerken, musea en verzorgingshuizen kunnen regelmatig problemen ontstaan waarvan de oorzaken door de bewoner/eindgebruiker niet eenvoudig zijn te benoemen of op te lossen. Denk hierbij aan warmteverlies, lekkage, scheurvorming en schimmelgroei. Door middel van een bouwkundig onderzoek worden de oorzaken van het probleem opgespoord.